DE CE candideaza senatorul independent Ioan Ghise la presedintia Romaniei?

GHISE IOAN

Anunt 30/23.07.14

DE CE candideaza senatorul independent Ioan Ghise la presedintia Romaniei?

1- Candidez cu scopul de a reda cetatenilor romani speranta ca suveranitatea poporului, demnitatea fiecarui cetatean, votul sau, principialitatea si moralitatea politica vor fi garantate si promovate ca valori fundamentale in Romania.

2- Votul fiecarui cetatean trebuie asigurat si respectat ca fundament al constructiei democratice a statului roman.

3- Trebuie sa promovam unitatea cetatenilor romani pentru armonie sociala, dezvoltarea tarii si bunastare.

4- Competenta, experienta si expertiza mea politica le pun in slujba cetatenilor pentru a-i servi in mod cinstit, onest, demn si onorabil.

5- Ma ofer sa fiu garantul respectarii Constitutiei Romaniei si a legilor tarii.

6- Voi actiona pentru promovarea valorilor romanesti ca fundament al intereselor nationale.

7- Presedintele Romaniei trebuie sa fie cu adevarat mediatorul intre societatea civila si autoritatile publice.

8- Tot ce am promis in cariera mea politica de 24 de ani, ca Primar, Parlamentar, Consilier, am infaptuit.

Nu am nimic de ascuns, nu am nimic de care sa ma tem, nu am tradat pe nimeni, nu datorez nimic nimanui, decat lui Dumnezeu si cetatenilor romani.

Candidatura mea este o alternativa, care doreste sa redea romanilor increderea in clasa politica si speranta in bunastare si progres.

Candidez ca si independent, desi am fost liberal in toti acesti ani de activitate politica, deoarece am ajuns la concluzia ca nici un partid nu merita cu adevarat increderea romanilor pentru a desemna un Presedinte.

Asta ma ofer sa fac si asta ma ofer sa fiu.

Bucuresti 23 iulie 2014

prof. Ioan Ghise, senator independent

5 responses to “DE CE candideaza senatorul independent Ioan Ghise la presedintia Romaniei?

 1. Anca Dragomirescu

  Doresc sa semnez si sa strang semnaturi pentru candidatura la presedintie a senatorului Ioan Ghise. Caut sa descarc de pe internet formularul de semnaturi. Nu l am gasit inca. Va rog sa imi trimiteti pe email acest formular.
  Email : ancadrag65@yahoo.com
  Prof. Dr. Anca Dragomirescu

 2. Va rog sa imi spuneti care este parerea dumneavoastra fata de legea nr 258/normele de aplicare ale acesteia, fata de faptul ca CAB a suspendat temporar aceste norme dar ”primarul” Oprescu cu ajutorul unui incompetent, penal numit ilegal(nu are nici un fel de studii de specialitate, este dovedit prin ancheta DNA ca a furat 1milion de euro din fondurile destinate cainilor) in functia de coordonator, incalca aceasta hotarare si continua strangerea si uciderea cainilor.Fata de faptul ca cetatenii sunt agresati si in ultima vreme sunt capturati caini din curtea si din bratele oamenilor cu sprijinul politiei tot la ordinul lui oprescu .Nu mai vorbim de banii care se fura, de luxul hingherilor si risipa de bani pentru ca nu mai au ce prinde(NB si pana acum au prins numai caini blanzi sau pui sau caini cu stapan).Nu mai vorbim de lege care este criminala ucide fara finalitate pentru ca intre timp sterilizarea si pedepsirea abandonului nu exista.Adica pe de-o parte se ucide pentru o gramada de bani si pe de alta parte se incurajeaza inmultirea si abandonul ca sa se castige si mai multi bani.Pentru un om care respecta viata, are familie are copii si animale viata in aceasta tara a devenit o trauma si credeti-ma nu exagerez.Suntem cam 80% din populatie cei care gandim astfel.Din astia 80% cam 60% sunt cei care judeca singuri si nu servesc televizorul si probabil isi vor schimba mentalitatea si vor merge la vot daca vor fi convinsi ca ceva urmeaza sa se schimbe cu adevarat.

 3. Asa cum au mai spus si altii presedintele trebuie sa fie un bun mediator si un independent! DA

 4. Domnule Ghișe, dacă mă duc la vot, o să vă ștampilez pe dv., fiindcă ceilalți put a jocuri și joculețe personale. Dacă mă duc. Deocamdată aveți de lucrat cu ăștia care nu se duc la vot, nu cu cei care se duc și pun ștampila pe altul.
  Dincolo de faptul că președintele unei țări mici, ca a noastră, e pus, nu ales de prostime.
  Dacă vreți să vă jucați cu asta, bine. O să pierdeți la modul răsunător. Totuși, dacă mă covingeți să ies din casă pentru o cauză pierdută, felicitări!

 5. V-AS ALEGE…pentru sinceritate,obiectivitate,corectitudine ,curaj si pentru faptul ca sunteti cerebral si vreti dreptate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s