Senatorul Ioan Ghise iti vorbeste LIBER

GHISE IOAN

Anunt 44/11.08.14 – Ioan Ghise la TV:

Luni 11.08.2014

Ora 20:00 – Antena 3

3 responses to “Senatorul Ioan Ghise iti vorbeste LIBER

  1. Iordache Marilena

    Astept cu nerabdare sa-l urmaresc pe dl. senator. In contextul actual cred ca abuzul care vizeaza Antena 3 constituie un precedent periculos. As vrea sa stiu parerea d-lui senator si in legatura cu faptul ca DNA va avea in subordine ofiteri sub acoperire. Nici procuratura lui Ceausescu nu a avut propria ei securitate. Asta inseamna sa dai nastere unui stat in stat. As fi interesata sa stiu si ce opinie are in raport cu noua pozitie a PNL de amanare a alegerilor prezidentiale.
    Va urez succes, d-le senator. Cu stima, Iordache Marilena.

  2. Securitatea a fost scindata spre sfarsitul perioadei Ceausescu. Una din aripi este responsabila pentru „lovitura de stat”, intrucat a fost si o lovitura de stat care a profitat de miscarea populara, reusind sa infiltreze randurile conducatorilor ulteriori ai maselor. Aceasta aripa, corupta si finantata de servicii straine ( cel mai probabil licurici ) s-a auto-promovat ulterior pana a ajuns la apogeul pe care il cunoaste astazi. Este vorba de maximum 1000 de oameni care au in comun un trecut de formare individuala si colectiva si de alti zeci de mii , corupti si aserviti lor. Coruperea s-a facut cu bani sau intimidare, important de fapt fiind rezultatul, nu mijloacele care au fost mereu ignorate. Cel mai probabil este vorba de sectia de spionaj a securitatii , cea care a avut si contacte externe. Sectia de contraspionaj era construita din cu totul alt aluat.
    Ceausescu si-a dat seama prea tarziu ca este tradat de cei pe care i-a incalzit la piept, iar ei au avut grija sa nu apuce sa tipe prea tare. Aici a fost si razbunarea lui Ceausescu , care presupun ca s-a amuzat malefic in ultimele lui secunde de viata, gandindu-se pe mana cui vom ajunge …
    Domnule Ghise, este timpul sa vorbim pe fata, nu mai vrem comisii care sa nu ofere nici un raport public sau sa faca cercetari discretionare. Nu mai vrem autoritati care sa se sustraga legii si nici legi care sa se sustraga vointei populare ( parlamentare ). Basescu este o expresie a nepasarii de care s-a dat dovada si o demonstrare a faptului ca orice buba netratata se face cangrena. Acest lucru se va si intampla. Cangrena este deja incipienta in toate puterile statului. Inca se mai practica amputarea ca solutie. Vorbim de cateva zeci de mii de oameni carora le datoram situatia de astazi si „eterna noastra gratitudine”.
    Din pacate, oamenii astia nu stiu sa citeasca semnele democratice nici daca ar avea 2 metri patrati si le-ar cadea in cap. Din nenorocire, trebuie sa-i dam jos. Timp de atatia ani au lucrat la divizarea natiunii, reusind sa dezinformeze suficient de mult pentru a corupe mental oameni care nu provin din cloaca lor si a capata astfel un fel de „legitimitate” de a reprezenta un segment al populatiei. A nu se face greseala sa se creada ca este o doctrina. Nu, este o gasca de fosti colegi care se simt bine impreuna si merg impreuna la bere, femei si ciordeala de la popor.

  3. Iordache Marilena

    V-am ascultat la fiecare emisiune. La una dintre ele ati facut urmatoarele remarci :
    1) DNA se va folosi de pozitia de stat in stat pe care si-a castigat-o pentru a-l tine in sah sau chiar mai rau pe viitorul presedinte. Avand in vedere ca CCR admite abia acum ca imunitatea presedintelui este cea prevazuta in Constitutie, aceea de care „s-a bucurat ” Basescu fiind un abuz clar, mie imi miroase a scenariu si unul urat. DNA deja se manifesta ca o institutie abuziva care foloseste orice mijloace pentru a-si atinge scopul fara a mai tine cont daca omul este corect sau nu.
    2) Ati afirmat ca si sefii serviciilor secrete pot face parte din parlament dupa ce sunt in rezerva. Un exemplu pe care l-ati folosit in acest sens a fost Israelul. Patriotismul acestora urmarea sa fie un criteriu pentru a accepta o asemenea situatie.
    Imi permit sa va spun, cu toata modestia, ca acesti oameni nu ies niciodata la pensie, raman membrii ai unor servicii cat traiesc chiar daca nu sunt activi ci in rezerva.
    Cat despre patriotismul lor, este foarte greu sa dovedesti ca un membru al unui serviciu a fost patriot. Activitatea lui este secreta deci sa-l credem pe cuvant ??? Si Basescu se considera patriot ( ce oroare !!! ) asa cum au facut-o Hitler si Stalin…Notiunea de patriotism e foarte fina si poate degenera oricand. Istoria civilizatiei noastre abunda in asemenea exemple.
    3) As dori sa stiu opinia dvs. si despre noul PNL si cum va raporati dvs. la fostii colegi care admit sa stea alaturi de Macovei care acum a inceput sa se compare cu NELSON MANDELA ( ce ziceti, cat de echilibrat mai este un om cand face asemenea comparatii ???).
    Acestea sunt cele trei puncte pe care, in masura timpului dvs. atat de pretios, as dori sa le abordati.
    Va multumesc.
    Cu stima,
    Iordache Marilena

Lasă un comentariu