COMUNICAT

IOAN GHIŞE, Senator independent de Braşov
E-mail: audiente@ghise-ioan.ro ,  vicobnoru@yahoo.fr
Site: http://www.ghise-ioan.ro
Blog: https://ioanghisepnl.wordpress.com
Facebook: https://www.facebook.com/Ioan.Ghise.Presedinte
Telefon:  0747162024, 0769629241, 0728220412
Data: 23.08.2014

COMUNICAT

 Urmare a intalnirii din 22.08.2014, desfasurata la Palatul Parlamentului cu reprezentanti ai societatii civile din Bucuresti si din tara, am stabilit, printre altele:

  1. Asociatiile, fundatiile, sindicatele si cetatenii interesati de soarta Romaniei sunt asteptati cu propuneri scrise de imbunatatire/completare a programului meu politic intitulat „Romania Bunastarii”(clic pt. accesare). Aceste propuneri vor fi transmise prin e-mail la ioan@cdep.ro şi vicobnoru@yahoo.fr .
  2. Cetatenii care doresc sa sustina candidatura mea la Presedintia Romaniei vor expedia prin posta sau prin curier tabelele cu semnaturile de sustinere, pana la data de 15.09.2014, la adresa: Cabinet senatorial IOAN GHISE, str. Memorandului, nr. 33, CP 500045. municipiul Brasov.
  3. Sarcina coordonarii si informarii permanente privind strangerea de semnaturi este preluata de catre Secretariatul Consiliului National al Societatii Civile (CNSC). In acest scop, se publica pe Internet Tabelul cu datele de contact si adresele voluntarilor care strang semnaturi de sustinere a candidaturii la Presedintia Romaniei a senatorului independent Ioan Ghise„. Tabelul va fi actualizat in zilele de 08, 30.08, 05.09, 10.09 si 15.09.2014. Voluntarii sunt rugati sa transmita, pe parcursul fiecarei zile mentionate, numarul de semnaturi stranse, prin e-mail sau prin telefon la: platformacivica@gmail.com , 0736600961, 073600973.
  4. Voluntarii care nu doresc ca numele sau/si datele lor de contact sa fie publicate in tabel, sunt rugati sa comunice aceasta optiune. In cazul lor, vom publica pe Internet doar localitatea si nr. de semnaturi colectate.
  5. Voluntarii care doresc sa difuzeze opiniile lor sau ale colaboratorilor lor in legatura cu campania de alegeri prezidentiale sau cu alte evenimente sociale si politice din localitatile lor sau din tara, vor fi autorizati sa posteze pe paginile de Internet ale CNSC, aferente localitatilor lor de domiciliu. Acestia sunt rugati sa comunice aceasta optiune, pentru a primi autorizatiile si indicatiile tehnice necesare postarii, la platformacivica@gmail.com ..

Alte informatii si detalii gasiti pe site-ul meu de campanie la http://www.ghise-ioan.ro .

Multumesc tuturor cetatenilor si institutiilor mass media care sprijina candidatura mea la Presedintia Romaniei si ii asigur că îmi voi respecta angajamentele luate că voi rămâne consecvent pentru a promova principialitatea, legalitatea şi interesele generale ale cetăţenilor români.

Cu speranţa de mai bine, cu stima si şi respect,

Prof. IOAN GHISE, SENATOR INDEPENDENT

3 responses to “COMUNICAT

  1. Cei, care vor sa va sustina candidatura la presedintie,nu pot trimite tabelul prin e-mail cu datele de rigoare?Prin posta e mai complicat!

  2. Buna seara d.le Ghise! Felicitari pt.atitudinea combativa si intransigenta raportat la fenomenul politic din tara, insa cred ca veti fi mai multumit si mai in castig (teoretic cel putin) daca v-ati atasa la miscarea lui Tariceanu. Pana la inceperea campaniei oficiale Mr.Prezident va alinia toti soldatii politici din dreapta in spatele d.nei capitan. Dvstra il criticati pe dl.Victor Viorel Nevinovatul pt.o eventuala intelegere cu T.B. Nu este asa. Sunt cele 2flancuri care au un rol clar. Salvarea capitanilor. Locuiesc in apropierea hot.Bucuresti. Dati un semn sa bem un ceai si sa va ,,dumiriti” cum spune inteleptul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s