Liberalul Ioan Ghise, candidat la presedintia PNL, iti vorbeste LIBER

Ion Ghise senator PNL

Anunt 9/10.06.14 – Ioan Ghise la TV :

Ora 20:30– Antena 3

One response to “Liberalul Ioan Ghise, candidat la presedintia PNL, iti vorbeste LIBER

 1. sorin gyorgyfalvi

  Domnule Ghise,

  In primul rind ar trebui sa angajati pe cineva sa aranjeze un pic blogul, ca sa devina interactiv, apoi ar trebui sa intrati si dumneavoastra mai des sa interactionati cu noi.

  Referitor la demersul dumneavoastra am o idee: intrebati-l pe domnul Johanniis ce face cu negocierile pe care le duce zilele astea in cazul in care cistogati dumneavoastra presedentia partidului?

  In 2011 cind s-a spart conducta cu pedelisti si cind PNL-ul i-a aspirat ca si cum ar fi fost un canal, am tras un semnal de alarma, am zis: atentie la oameni! Calitatea unui partid depinde in primul rind de oamenii care il compun. Ei bine, daca tot s-a dat liber la racolari… azi PNL-ul cuprinde multi portocalii salvati de la inec!

  Deci daca azi Johannis va reusi fuziunea asta n-ar insemna ca PNL si-a pierdut azi identitatea, ci atunci cind i-a aspirat pe portocalii… In fine, eu unul sunt bucuros ca grupul celor care vor sa salveze identitatea partidului se ingroase, si cu toate ca eram hotarit sa nu mai votez niciodata voi vota grupul care reuseste sa salveze identitatea istorica a PNL chiar daca acel grup ar avea 3% in intentiile de vot.

  Consider ca de la un nucleu curat se poate recladi si reforma acest partid, chiar daca acest lucru ar dura mai multi ani de zile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s